El poder de la difusió

A vegades em demano si és positiu o negatiu el difundir imatges o comentaris per internet, ja sigui per un blog com aquest, ja sigui a traves de una pagina de facebook. Les imatges poden ser de moltes menes diferents: però és veritat que aquelles que ensenyen allò que hom no vol veure son les que colpeixen més a la gent o si més no les que arrenquen sense cap dubte mes picors a l’esquena de qualsevol.
Darrerament, i vist lo bonic que estan posant el meu poble he decidit de juntar totes les fotos que he fet d’aquest sense cap motiu especial en un apartat del meu facebook personal, i vet aqui que poc a poc les fotos han estat més i més visitades i sobretot bastant comentades. 
Ha estat, i serà, una denuncia de coses que a molts o potser sols a mi em semblen perilloses o directament no son de rebut. Es evident que publicar-les no portarà enlloc, però també es veritat que a alguns no els agrada que es faci, i que molts altres ens quedem potser una mica més tranquils.
A data d’avui, tot just fa un o dos dies que he començat aquesta activitat, les reaccions no han estat gaires, però realment seria preocupant que nosaltres com a persones comencessim a rebre notificacions desagradables.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s