El poder de la difusió

A vegades em demano si és positiu o negatiu el difundir imatges o comentaris per internet, ja sigui per un blog com aquest, ja sigui a traves de una pagina de facebook. Les imatges poden ser de moltes menes diferents: però és veritat que aquelles que ensenyen allò que hom no vol veure son les que colpeixen més a la gent o si més no les que arrenquen sense cap dubte mes picors a l’esquena de qualsevol.
Darrerament, i vist lo bonic que estan posant el meu poble he decidit de juntar totes les fotos que he fet d’aquest sense cap motiu especial en un apartat del meu facebook personal, i vet aqui que poc a poc les fotos han estat més i més visitades i sobretot bastant comentades. 
Ha estat, i serà, una denuncia de coses que a molts o potser sols a mi em semblen perilloses o directament no son de rebut. Es evident que publicar-les no portarà enlloc, però també es veritat que a alguns no els agrada que es faci, i que molts altres ens quedem potser una mica més tranquils.
A data d’avui, tot just fa un o dos dies que he començat aquesta activitat, les reaccions no han estat gaires, però realment seria preocupant que nosaltres com a persones comencessim a rebre notificacions desagradables.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s