Primera carta

De fet té un toc Blade Runner tot plegat que fa por i tot.  Quan he arribat a casa la dona m’ha preguntat que què tal, que com estaves tu, i de com estava jo. Suposo que sap el que et passa, i sap com ho visc…dones. I li he dit que tot plegat, fins i tot en el que fa referència a la ciència començà a ser interessant en el moment que et fa falta de veritat.

Tot plegat te molt de cap, en referència a la possibilitat de estar tancat durant tant de temps en una habitació. Es una mica com una novel·la que vaig llegir farà vora d’un any, en que un alienígena es trobava amb un humà en mig de l’espai, i com que havien de compartir l’espai, (mai millor dit) reduït ,provaven de conversar entre ells. Al final, era un astronauta que s’havia tornat boig després de estar milers d’anys  dintre de una capsula congelat on el seu subconscient havia continuat vivint, mentre ell físicament estava glaçat, o crionitzat. Tornant al món real, continuo tenint la mateixa sensació de sempre,  ets un esser humà admirable!

Parlant amb la teva dona , de fora, em deia que hi havia moments millors i pitjors, de totes maneres es el que li he dit, o almenys per mi ho és: s’ha de tenir el cap molt enfocat per aguantar tot plegat. Ella em deia que hi havia persones mes dèbils, però jo pensava en muscle gris, no vermell.

T’he vist bé avui! O millor, t’he vist serè. Economitzant les sensibilitats, sent emocionalment sostenible, (dintre del que tota la expressió té com a realitat).(dintre de el que té la expressió de surreal).

He decidit, ara que estàs tancat, que t’escriuré més sovint. Ja no hem de parlar de CL ni de BI així que potser podem parlar de nosaltres o de tu, o de mi, o de res en general i molt en concret. O potser no hem de parlar i ens podem quedar en un silenci absolut on ni tu ni jo ens calgui expressar el que volem, ja que la resta ja hi és.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s