Notas desde l’IPAD 1. LA DIADA

Inauguro avui les notes desde l’ipad.

 No! Fa dies que tinc la tableta pero si que entenc que em servira per ser mes actiu en aquesta plataforma de comunicacio sense antenes que es el meu blog.

Estic sota la morera de casa, pensant en la independencia, a l’ombra, i recordo vagament una manifestacio a barcelona l’any 77 on el que subscriu, anava en un carret de nens amb ratlles verdes? O eren vermelles? No ho recordo. El que si se, (i no per records ja que em deuria quedar fregit , sino perque un de tant en tant llegeix),  era que el lema de la manifestacio era: llibertat, amnistia, i estatut d’autonomia. Tenint en compte que avui es: Catalunya un estat a europa, les coses semblen que han canviat molt…i en definitiva, crec que no.

Em quedo amb un parell de coses: un paio (tot sigui dit que vola amb gavines) cantant a pulmo obert els Segadors i un bon alcalde proclamant a pulmo tancat el posar una estel.lada, previa proposta al ple consistorial, a la casa d’entrada al poble.

Sense exagerar em fan por els embussos a les hores escolars dels 4×4 de mes de 10 quilos, parats devant de la estelada, durant els minuts eterns, i algun idiota preguntant: pero perque posen una bandera cubana al mastil.

I que mes voleu que us digui….
VISCA CATALUNYA i ANEM PER FEINA.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s