La selva del “Full” d’Alella

Es evident que llevarse un dilluns dia 7 de gener amb el full a les mans és casi, casi, casi,  com dir-te devant del cafè aquella famosa frase a tu mateix: Somien els androides amb ovelles electriques?

Podriem seguir la tècnica normal que és anar Partit per Partit per comentar els seus comentaris, però aquest cop, passo.

En aquesta edició tots han aconseguit fer casi tanta pena com el comentari del P.P. que arriba a limits insospitats fent creure a la gent de Alella que ha descobert la nova funció del seu Word de l’ordinador:

Sr.Berzosa, ens avorreix; s’ha Wertificat sol, i tots entenem que vosté a descobert en el món de la informàtica el Anglès com a llengua troncal i finalment ha entès que el Copy-Paste volia dir copiar-enganxar…però tampoc cal que exageri. Tenint en compte que li donem la possibilitat de dir alguna cosa un cop al mes 12 cops l’any podria per dignitat ser una mica més creatiu. Si vol ja li faré jo la redacció del seu “espai cedit als grups municipals, que decideixin l’us que en volen fer” i si no, deixi d’avorrir-nos i cedeixi el seu espai a Telepizza o a qualsevol negoci local que en faci un millor ús per promocionar-se. Li recordo que li paguen, li paguem, per fer la seva feina, així que si us plau, posi-hi poesia.

La resta…que voleu que us digui:

Gent d’Alella:

continua tenint un logo molt lleig, per la qual cosa proposaré, crec, un concurs públic perque la Señora Marzo, pugui a cost =0 i gràcies a algún disenyador d’alella, canviar-lo. O potser hauriem de posar el Logo del Partit Pirata?

Esquerra Republicana Sumem per Alella…

ens brinda una clase magistral de “sumes”…Senyors D’Esquerra Sumem per Alella, ERCSPA, la lectura que haurien de fer vostès sobre els resultats electorals és que a nivell municipal son importants, a nivell nacional, no. Es a dir, la gent vota Francisco, no ERCSPA.  Així com sovint els seus espais cedits, parlen de politica municipal, de coses del poble, d’això que ens interessa a la gent d’Alella, aquest cop pretenen en 48 linies explicar com Catalunya esta directament lligada a Alella, i com l’absència dels diners que “regalem” a espanya estan directament lligats a la fibra òptica, el casal, els forats al carrer o a l’absència de bosses de plàstic per recollir les cagarades dels gossos. Perdonin però el seu exercici de redacció no té ni cap ni peus, i, no interessa gaire. Sabem que ens roben desde espanya… l’important no es quant, és que ho fan.

C.I.U. …..

Nois. M’he perdut, especialment per el 5º (començant per la dreta)(el del bastó) de la foto.

Es que han penjat una foto! (ningú es va posar d’accord amb què escriure??)

A veure…(i sempre començant per la dreta (així en Duran esta content)) :

Un s’apoya sobre la Xatart que en un acte d’equilibri empeny al de les ulleres. El panxacontent de l’idea estrellada aguanta, el 5º hi posa pau, el de tratjo somriu i l’altre es torna a inclinar perque no surt a la foto?

Perdoneu però no entenc el tema de la foto, no lliga amb el  texte, no entenc qui pot fer una foto tant dolenta i finalment que hi pinta el 5º en tot això. Però sobretot que “nadie se mueva o no saldrá en la foto”!!!

PSC…

M’agraden els continguts de l’espai, però sols els dos primers paragrafs, la resta és inútil i una mica rotllo. No ens interesa que pot fer el PSC a catalunya, ens agrada el que vosté fa per el poble, Glòria.

Per la resta el full ha estat una petita decepció, i és el primer de l’any. Algú ja m’ho va dir el dia 5 algú al poble…”aquest full no sé si t’agradará gaire, company..”.

Doncs no: avorrit i amb fotos cutres..

Hem de millorar, i sobretot, tenint en compte que és una revista municipal de difusió al poble, parleu del poble.

Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s