Retorn.

I, demà, a la fosca encara d’un aurora diferent, torno, amb el silenci a la pell dels antics que habitaren, potser ahir, el record d’aquestes montanyes que sento tant meves.

 

Esfondrat per el saber que sense tu no soc rès, retorno, absurd i absent a la realitat que em fa home i que m’allunya, inexorablement de la deitat i dels eterns. Soc mortal, i, si ell, en el seu moment va saber transmetre que la mort ens era companya, avui em sé deslliurat del pes inefable de la vida i el temps.

 

Us trobo a faltar, però em sé per sempre esclau de la pell que em guia i de la tragèdia absent. No et podré esborrar, i per sempre peremne formaràs part dels meus moments d’absències, i de tot allò que em portarà fins la mort. La vida. No he sabut oblidar-te.

 

Empendré el camí absurd i desitjat del retorn. M’esperen ells, als que respecto i em dec. Em fan brollar somriures sorpresa i em fan sentir viu. Ella, que m’és companya, em mira, potser m’estima.

 

Dalt de la roca de la Vall dels Aguilars, envoltat d’un silenci tenebrós i opresiu, entenc qu’aquesta soledat em vol d’amant, i com una amantis religiosa, desitja carnosament reduir-me a víctima de desig i a objecte de plaer.

 

El temps se m’escola disparat entre els dits de les mans, entre la pell i el desig, entre el cor i el voler. Però torno. Tot el que vull i el que més desitjo és arran de mar, sou allà. La montanya en crida amb els seus murmurs i els seus silencis, els seus abruptes desnivells i les seves solucions bestials. La vida. La mort.

 

Jo vull viure-hi. Jo vull quedar-me en els teus estius curts i els teus hiverns obcens, jo vull retrobar-me en tu, lluny de tot el brogit vital que carrego a les espatlles.

 

Et trobo a faltar.

Em trobo a faltar.

 

La llum em trobarà de matinada

Absurd en la meva nuesa

Deslliurat d’un silenci auster,

Preparat

Altiu

Escoltant el breu brogit

Del sol

Naixent en una albada.

Demà.

3 Comments Add yours

  1. estrellaesteve ha dit:

    glups! aquest se m’havia passat. Una llàstima.

    M'agrada

  2. estrellaesteve ha dit:

    glups! aquest se m’havia passat. Una llàstima que per sort he corretgit. M’ha sorpres, m’ha sorprés gratament. Però no abusis, petons

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s