Alella Leaks 7. Avorriment….Primera reacció!

Avui, us he de informar que hem posat les bases desde l’Associació de Bloggers Independents d’Alella, BIA (que n’hi ha un munt i ningú ens fa cas), de muntar un partit polític per presentar-nos a les eleccions municipals d’aquest any, i les d’aquí a 4 anys.
Com ja es va fer amb el referèndum, posarem unes urnes al costat de la Urna Oficial del Estat (tots en contra menys 2 pero tots combreguen quan toca) perquè pugueu deixar lliurement el vostre vot, i en cas d’arribar a la majoria ens farem amb el poder.

De nit.

Us deixo el vídeo de la Primera Reunió.

(ES IMPORTANT VISUALITZAR EL VIDEO SENCER DE LA REUNIÓ)

(enviem aquest pre-post per fer-vos esment, i present, l’avorriment súmmum que estem patint els ciutadans amb les vostres campanyes 2.0) i també la narcolèpsia que sentim després de llegir la meitat dels programes, per aquells que en tenen.

BIA, BYE

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s