Tu follas? La Puta i la Ramoneta, Ciutadans, els feixistes i l’Albert Rivera.

el

La puta i la Ramoneta, ciutadans, els feixistes i l’Albert Rivera. Sabent que els de dretes follen amb tots i que els socialistes tocats de mort poques mires tenen en agafar se a la ma de qualsevol i pelar-se-la conjuntament: L’Albert Rivera…és, a la política, el que els antics estudiants de dret érem a la Dexeus: donants de polla, semen, i satisfacció en l’enfonsament.

No ho entenc, de fet supera i amb escreix totes les meves teories sexuals i polítiques, germinades durant les classes de Dret Romà del Joan Miquel, i portades a la pràctica als banys més sòrdids del garitos de la Barcelona dels 90. Ostres com molaria tornar als 90, amb la llibertat sexual i política dels 2015. De fet follariem més i millor, i amb menys miraments. Una mica com els socialistes i els feixistes del P.P. que s’alien a tort i a dret amb ciutadans o ciudadanos que en aquest cas es la puta de totes les guerres o amb la que tots havíem somiat. Lo d’anar de putes ha estat sempre una assignatura pendent però com mai donaven suficients crèdits, no servia, una mica com l’assignatura de Dret Civil Català, una mariconada més només apta per integristes. Però qui no ha somiat mai amb l’Albert Rivera? Conec un tio que se li va estar financiant la novieta de l’época una temporada, i sempre, i quan escric sempre, és sempre, deia, que el paio tenia poques mires i menys complexes. Amb això Mauro, no vull dir que acabessis fent un trio amb ell, però ja saps com en son de profitoses les llegendes urbanes.

En mans de paios com els de Ciutadans la democràcia està acabada. Ara què em direu…que què passa amb els del P.P.? doncs també, però esta demostrat que perden els escrúpols després de deixar els poders. Durant son els típics fatxes amb problemes per embrutar-se les mans. Excepte uns quants com el ministre del Interior Diaz i algun altre que son bàsicament gent amb llistons molt baixos, però la resta, apart de polítiques retrogrades, posicions neo-hitlerianes i poc gust per vestir-se, son inofensius. Els perillosos son els que follen amb tothom per un sol propòsit: Poder. No hi ha rès més perillós que algú amb ganes de poder. Una cosa és manar, però el poder a qualsevol preu és un perill. Pacten amb els socialistes moribunds de Andalusia (bé, moribunds a tot arreu) o amb els del P.P. a Madrid… que collons si vols follem avui i demà m’ho faig amb ta mare. No creieu que és summament pervers? Home! Depèn de la mare! I és veritat que alguna excepció tots hem fet en aquesta vida, però no a aquest nivell.

En Rivera ha aconseguit el que el dimoni persegueix de fa temps: fer creure que existeix. I quan escoltes a tots els tertulians, (desde els sectaris del Basté, als descafeïnats de la Ser, passant per com no per els cavernícoles de la COPE) descobreixes que de Podemos ningú en parla…quina llàstima! Perquè francament, tant perillosos uns, com els altres. Ciutadans per Putes, i Podemos per Ramonetas.

CC0upgKWEAAZ_Az.jpg-large

Petit incís…

Perquè els de UNIO, traicionant Catalunya, marxen de tots els carrecs de director general cap amunt, però no deixen els seus escons a Madrid?

Llaminer, llaminer, la pasta és la pasta i sobretot el catalanet de “a pie” que tant sap nedar i guardar la roba, deixa un peu a la merda i l’altre al voraviu, amb l’esperança de que l’ostia consagrada no sigui tant criminal.

Sap greu nois, veure-us fer el paperot del Calb, però és el que té formar part d’un partit: no pots opinar i bastant menys decidir.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s