Alella, la Necropolis de Barcelona, un “Dead Valley” modern.

on

IMG_5542

Hem tingut un post amb il·lustració polèmica, que sembla haver aixecat més polseguera que pols, els “que son i els que viuen” i els que passen, i jo, com a primer post d’aquest blog engegat amb ganes per dos plomes molt fines i la meva, socarrada, us proposo un passeig per el poble que anirà, poc a poc desfilant-se com una troca vella durant aquests mesos a través de paraules que a vegades desitjarem no haver escrit

Alella és un teatre tragicòmic amb personatges que bé podrien sortir de qualsevol obra d’en Voltaire: en Marçal que tots miren amb por, i que darrerament sense barba sembla haver perdut la roba, es posa una samarreta del barça tant si com no, i mastega un caliquenyo; la Conchita que tan et petoneja com et fa callar amb una mirada abans de poder demanar l’entrepà; els Durán sempre amunt i avall amb un…

View original post 1.519 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s