M’independitzo!

He de reconèixer que per molt que ho provi no acabo d’entendre Twitter. Dec ser que em faig vell i que ja comencen a haver-hi coses que el meu cervell no processa.

Avui fins i tot escoltant al Presi, (el molt honorable en funcions) he pensat que preferiria tenir al Baños de capitost a la generalitat. Segurament ens ho passaríem millor, no seria tant caspós com diu la meva amiga Nomdedeu, i sobretot tot seria menys menys fairplay, i més més de cara a Barraca.

Els meus col·legues estrangers (incloc a la parròquia espanyola) estan preocupats amb el que em passa. No entenen com la meva dona i jo podem estar fent potets de melmelada amb trossets de camisa de Custó, mentres el Fernandez Diaz es mata a palles amb el Morenés planejant la Invasió del principat. I es que els catalanets de “a pié” som una mica així: flegmàtics.

Avui escoltant al Rajoy he trobat a faltar que algú d’aquí digués que tot el que escoltava ja no anava amb nosaltres. És com el twitter, el meu cervellet de merda ja no processa el que passa ni el que diuen coses i gent que no m’interessen. I sobretot, i bastant menys, aquelles coses o gent que em diuen estúpid perquè m’han deixat d’interessar.

2015030914263099239

Fet i fet, jo ja soc independent, he fet el salt, brutal i estratosfèric de independitzar-me d’ells, també del twitter i de tot el que me la porta fluixa.

Potser m’agradaria més tenir un President de la CUP, però no es pot anar a missa i repicar campanes. O que l’Arrimades es fes de Junts per el Si que en el fons a ella tant se li en fot i a mi m’alegraria la vista, que no l’intel·lecte.

Per cert no entenen que el que ens diuen, els espanyols ens sona a res, ja no els escoltem.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s