Follem?

He estat escrivint sobre la Lita, pobre noia. Però també he de reconèixer que el gran allau de respostes al meu darrer post m’ha provocat un calfred. 2 diuen que a trossets, com els petons de les monges (algun dia hauria de explicar-vos la vegada aquella en un tren en que… deixem-ho), i els altres, si no m’equivoco contant deuen ser uns tres o quatre que de cop, així com qui no vol la cosa. He detectat que son els que compren els cartutxos de la impressora de marca blanca, i una d’elles, és sense dubte de les que va “al tema” pel broc gros.

En el fons la tinc quasi finiquitada, i afortunadament hi ha una pila de llàstima, sexe, violència i rock dur dels 90.

Però avui no tinc ganes de publicar-vos cap esqueix. És el dia dels enamorats, som a diumenge i la meva amiga Laura publica coses molt radicals. Jo em miro San Valentí desde la barrera, com el rei els toros. De torejar poc però de follar… Em refereixo al rei. Però tampoc cal que ens carreguem el esperit romàntic de San Valentí.

12717379_1069927036392008_1227104543654998225_n
quin avorriment….

Petit apunt: surten tots aquests independentistes de tres neurones i mitja que reivindiquen Sant Jordi i que diuen que sant Valentí ells no etc…. Perdoneu, però realment no voleu tenir DOS dies dels enamorats? Catalanets garrepes….

En fi, que me la pel.la bastant el dia, però si cau en diumenge i em creuo gent amb cara d’haver tingut bon sexe durant el dia, un parell de bones mamades tres rebolcades al paller i fins i tot algun “agarrate que el ascensor es lento”, doncs millor no? I si passa dos cops l’any perquè toca (san valentí i sant jordi) doncs perquè no? Aixxxx quina mandra em fan tots aquests indepes que han penjat que ells celebren Sant Jordi. Nois: més follar i menys tocar la pera.

Si voleu saber de Sant Valentí aneu a la wikipedia, i per el tema de sant jordi també encara que francament ni un ni l’altre fan que tingui una erecció, ejaculació, siesta. (Siesta pot canviar de lloc en l’ordre. En cas que ejaculació canvies l’ordre em preocuparia).

Es important que la gent s’estimi, francament si hi hagués: més amor, més sexe, més contuberni, més “no em miris però toca’m” , i segurament més llibertinatge, (tot més contundent) el món seria un lloc més agradable on viure.

Mira aquest! Doncs si. Que voleu que us digui. Avui quan corria per el passeig marítim, (el passeig del colesterol) hi havia menys gent, i els que hi eren anaven agafats de la mà. Les noies tenien els genolls pelats i els nois els llavis encetats, tothom fotia cara d’haver fotut un clau de bona hora i els que faltaven al passeig dominical encara deurien estar fent feina. O no.

Potser, molts, estaven sols. La cuina neta i el cafè a la mà. Com puc sortir a córrer avui que la gent estarà copulant contra les soques dels arbres de cada cantonada? Altres, segurament arribaven a casa després d’haver sucumbit altre cop a algun algú que no els ha sabut omplir… (en cap sentit)

Es un deure estar enamorat? Follar per amor? Realment tothom ha de creure’s la peli? Val a dir que mola. Ohhh YES! Però altres vegades, con a la Lita o a ell o a molts altres, el amor els destrossa, els fa tantes pessigolles que es disloquen l’espatlla i acaben al clínic. Altres ni ho proven, es tanquen en rutines estúpides que noi porten enlloc i acaben masturbant-se. (TOT SIGUI DIT QUE ADORO MASTURBAR-ME, ES UN COMPLEMENT FANTASTIC FER L’AMOR AMB LA PERSONA QUE MÉS ESTIMES, TU MATEIX, QUI ET CONEIX MILLOR QUE TU MATEIX??).

Jo crec que hauríem de ser més partidaris de “la nobleses oblige” i fer que el folleteo, les carícies i l’amor a discreció, com les metralletes, fossin un dret reconegut per la ONU, i, que sense dubte tots fóssim més generosos, hi poséssim menys por a les coses i sobretot i sense cap dubte fóssim més llibertaris. Perquè en el fons quan hem sigut capaços de encunyar (podria escriure enconyar) l’expressió: fas cara d’haver fotut un polvo….i tots riem amb certa enveja, potser és que tots hauríem de follar i ser feliços, a dreta i esquerra, sense tantes Hòsties consagrades….Ja m’enteneu.

NO LIMITS.

tumblr_mr8kozWQhD1rews00o1_500

One Comment Add yours

  1. lluismanuelg ha dit:

    Jordi he començat per aquest post, mira m’ha cridat l’atenció jajaj 😜
    Estic amb tu, Sant Valentí, Sant Jordi i Sant Eustaquí, follem més i tots a correr per el passeig del colesterol que hi ha uns quants

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s