El plasma d’Esteve García-Ossorio

el

Després de tres intents frustrats, finalment els alellencs hem pogut copsar aquesta setmana, negre sobre blanc, fins a qui punt sembla que el ressentiment corroeix l’únic regidor -i encara gràcies!- que li queda a Convergència (CDC) a l’Ajuntament. I tot per obra i gràcia del Diari d’Alella, un periòdic mensual concebut i finançat des de Badalona.

Abans ho havien provat, i no se n’havien sortit, dos mitjans digitals i la revista Alella. Com els toreros porucs, la primera renúncia convergent es va produir la vigília de les municipals de l’any passat. Aleshores, el blogaire Al Fenici va elaborar un qüestionari destinat a tots els caps de llista i CDC va ser l’única candidatura -juntament amb Unió- que el va desatendre. Aleshores, Esteve García-Ossorio era el responsable de comunicació del partit a escala local i ocupava el segon lloc de la llista rere Cristina Xatart.

Ver la entrada original 731 palabras más

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s