La teva darrera carta…. (15)

on

-Ja marxes?

-Si

-On vas?

-I a tu que t’importa.

La Xenia li deia sempre on anava, la tenia controlada. De fet la Xenia li deia tot sense que ell li preguntés rès. La Elena no lid eia rès, però tots dos sabien que feien, eren com una espècie de llibre malaguanyat, del que abans d’obrir-lo ja en saps el final. La Xenia li calia dir-li que feia i deixava de fer, i aviat va entendre, ell, que el seu cul no valia tanta predisposició a que la controlessin. La Elena, el remenava bé, i ho sabia, però també tenia clar que era millor que ningú sabés qui feia què o què feia que amb qui.

-Perque no et quedes aquestes claus?

-d’on son?

-d’aquest pis

-i perquè les vull?

-perque sempre esta bé tenir un lloc on amagar-se

va agafar la copia de les claus que la Xenia va tornar-li. Havia canviat el clauer, haviat tret aquella X tant maliciosa i havia relligat el clauer de la Moto, Hi posava: TZR, la matapijos. Por eso soy Hurricane.

Li va agradar el dia que el va veure sobre aquella taula de les puces. Quan el pijocumba va anar a pijar, apoyant-se a cada una de les parets que trobava ell va aixecar-se. Els seus amics de escola privada es van quedar gelats. Sabien com n’era de perillós quan alguna cosa se li passava per el cap. Va agafar el clauer i el va treure del joc de claus. Els de la taula es van aixecar, però ell en va agafar un per el coll i va dir, tranquil·lament: seu noi… tenien la mateixa edat…però no la mateixa historia a la esquena. El noi del clauer va tornar. Ell ja el tenia. A l’altre ma hi tenia les claus. Li va somriure i va treure’s un bitllet de 5000 peles de la butxaca. –M’he quedat el teu clauer. –com si et vols quedar la moto li va contestar. 20 minuts més tard s’estaven fotent un ratlles de coca al voraviu de la taula.

Va agfar les claus i les va tirar al bolso, va veure el clauer, i no va dir rès. Ell continuava al racó amb un llibre a les mans, ella no entenia aquell ser violent, amb els artells desfets, i un blau a la cara. Sinatra sonava de fons encara que ella no sabés que era Sinatra.

-Vaig a veure el meu pare, -li va dir.

-El teu pare treballa massa.

-si va dir ella.

Mentre baixava per l’escala sense mirar ni a dreta ni a esquerra, les llàgrimes li rodolaven per les galtes. Se’l començava a estimar i ara, quan fés fred sabia on podia dutxar-se. Ja no tenien calefacció i l’hivern apuntava fred. Va saber que tenia per primer cop ganes de tornar a l’institut, de dir aquella frase tan feta de ens veiem a l’insti! I que desde feia temps havia oblidat en algun calaix perdut de la memòria.

Tot just quan la Lita sortia per la porta van passar dues coses: ell va trucar desde el telefon punxat del despatx d’avocats del 3º, dels Terraza, a la Elena. I el Lolo, assegut a la marisqueria el Pescador va veure sortir a la Lita que tenia vista del “Los Angeles” d’una porteria massa propera d’on estava aparcada la moto del fill de puta que li havia trencat la cara al Miño. Era guapa aquella nena…aquella nena es merexia com la del “Los Angeles” un regalet seu. Va aixecar-se i va anar als lavabos que estaven al final del local a la dreta. Es va masturbar, s’imaginava amb les dues de cop, mentres les pegava i elles dient-li que si.

Sortint va tornar a seure a la barra d’els Pescadors, es va empassar una ostra i de cop, el va veure sortir. Era ell.

Va agafar la moto i va treure la pinça del fre de ma, es va posar el casc, va aixecar la visera negra i va mirar al seu voltant.

El Lolo l’havia vist sortir de la mateixa portalada que La lita. No recordava gaires coses del dia de la pallissa, però hi havia una noia…era ella?

Va saludar al de la botiga d’esquis, (puto pijo), va arrencar la Hurricane, el motor va xiular i va sortir disparat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s