la caldera de casa ha mort… Vive la France.

el

La caldera de casa ha mort, de fet no ho tinc clar si ha mort o no, la placa base segons el nostre lampista de capçalera, el David font, s’ha fos.

Em preocupa molt que a alguna cosa o a algú se li fongui la placa base. Entenc que a mi se’m va fondre quan anava a 5 de bàsica a classe de la Mdme.Belizón. Una gorda baixeta, curta de vista i encotillada amb un fill que va resultar ser un delinqüent habitual, i molt poc sentit de l’humor. La meva mare l’adorava….com a totes les professores que em fotien canya i que li reien les gracies.

La placa base del puto calentador s’ha fos i demà ens hem de dutxar amb aigua freda. I ja fa fred per els que tenen poca dignitat com jo. He de veure un bodeguer a Sant Sadurní a les 9 del matí. Un drama. Dutxar-se amb aigua freda, agafar el cotxe, fer un font de cera i un embús assegurat al segon cinturó. Em preocupa poc, però el que si em té flipat es la placa base del calentador. Segons el David, uns 400 pepinos del canto.

Sembla que desde que vam decidir canviar el forn de casa per tenir-ne un de millor tota la despesa s’acumula a la cuina, i tota la mala òstia, demà, a la dutxa.

Li he dit al meu fill gran que dema li toca empolainar-se amb l’aigua a temperatura ambient, i m’ha respost que al neolític, la gent no es dutxava amb aigua calenta i que gracies a aquest fet hem evolucionat. La ESO em preocupa: li estaran re-programant la seva placa base?

Em preocupa i molt fotre pudor a formatge o brut demà, molt. Sempre he cregut que l’aigua freda no ajudava a netejar. Podria anar al gimnàs a dutxar-me però la logística em sembla rara, podria anular totes les meves cites fins que surtis altre cop aigua calenta per l’aixeta. Podria encadenar el tècnic del servei oficial a una aixeta i que no es mogués en tot l’hivern, però no sabria on deixar les eines, i em molestaria la seva presencia tot un hivern lligat a una aixeta.

Quant de temps trigarà el del servei tècnic en venir? Vindrà? Si hi hagués una invasió zombi avui seria l’únic desgraciat del veïnat dutxant-me amb aigua freda…

Okupen cases amb las calderes espatllades?

Demà hauré de dutxar-me amb aigua freda, em fa bastanta grima, em dona bastant per el sac i sobretot crec que el poc que quedi de la meva placa base de generació 1.0 s’acabarà fotent enlaire. La culpa serà de la Mdme.Belizón. Em direu rancuniós, però aquesta dona em tenia més al passadís que a dins la classe, i feia fred fora. Aixxx…encara li hauré de donar les gracies per fer-me resistent al fred?

Recordo que desde el passadís podia veure la Mdme Cuny a quart, però això ja és una altre historia. La France…

Qui em va recomanar comprar una puta caldera italiana quan tothom sap que han de ser alemanas…

 

 

 

 

Un comentario Agrega el tuyo

  1. Páginas como esta nos ayudan en la tarea de explicarle esta información a los clientes, así que sin duda la recomendaremos a nuestros clientes para que la lean. Siempre son una gran ayuda para la compra de nuevas calderas y calentadores o el mantenimiento de las actuales.

    ¡Buen trabajo!

    Gracias.
    Un saludo,
    Teresa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s