Nit de Sant Joan…sense comentaris.

el

Bitàcoras.

No puc evitar tenir sentiments enfrontats pel que fa la revetlla de Sant Joan, sempre em porta a vivències extanyes, sovint més enllà de una realitat, perque aquesta nit té de magica el que vol i de procliu al inventari una realitat. En el fons, tots per Sant Joan, pensem que saltar sobre una foguera ens portarà bona sort, i sovint, l’unica cosa que recordo es una guspira, o una mini brasa, entran per les meves bambes, cremant-me un turmell. Sovint tots pensem que aquella nit, fa tants anys era extremadament romàntica, però la realitat és que de jove el projecte d’un petó robat acababa amb la potencia en acte d’un bon gintonic amb els amics, aquests si ara, una mica acabats com jo mateix i amb la mateixa crisi d’identitat que teniem als setze anys.

I es que qualsevol revetlla de Sant Joan, en el meu cas, sempre absent…

Ver la entrada original 512 palabras más

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s