Nit de Sant Joan…sense comentaris.

on

Bitàcoras.

No puc evitar tenir sentiments enfrontats pel que fa la revetlla de Sant Joan, sempre em porta a vivències extanyes, sovint més enllà de una realitat, perque aquesta nit té de magica el que vol i de procliu al inventari una realitat. En el fons, tots per Sant Joan, pensem que saltar sobre una foguera ens portarà bona sort, i sovint, l’unica cosa que recordo es una guspira, o una mini brasa, entran per les meves bambes, cremant-me un turmell. Sovint tots pensem que aquella nit, fa tants anys era extremadament romàntica, però la realitat és que de jove el projecte d’un petó robat acababa amb la potencia en acte d’un bon gintonic amb els amics, aquests si ara, una mica acabats com jo mateix i amb la mateixa crisi d’identitat que teniem als setze anys.

I es que qualsevol revetlla de Sant Joan, en el meu cas, sempre absent…

View original post 512 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s