Alella i els llacets grocs.

on

Opinaräs!

No puc més que sentir una vergonya immensa i un ridícul aliè envers el que passa a Alella aquests darrers dies. Tenim bàsicament tres personatges i mil extres donant vida a una polèmica que no porta enlloc. Tu poses els llacets i jo els trec, tu em parles de presos polítics i tu em dius que no.

Deixant de banda que cadascú fa el que vol amb el seu mur de Facebook, no entenc les respostes del Alcalde, l’excel·lentíssim Andrew a les demandes populars de la gent que no el vota. Tampoc entenc el Toni Bernal, corcó polític indiscutible del poble i altres com el Miquel Martinez. Un desde Palencia i l’altre desde la seva cova particular tal.ladrant amb impunitat qualsevol missatge pro independentisme. El tema és tant ridícul que fins i tot alguns bloggers d’aquest poble hem decidit perdre-hi el temps.

Anem a pams: en Bernal deu tenir poca…

View original post 863 more words

3 Comments Add yours

 1. Annerose Bloss ha dit:

  ¡Basta ya con los juegos del Clan de los separatas en Alella!
  Hasta ahora pocos de los que queremos LA UNIÓN DE 🇪🇸 ESPAÑA 🇪🇸 hemos movido el culete en serio para frenar a estos assholes 🍩🍩🍩….¡ Yo voto por TABARNIA ❣️🇪🇸🇪🇸

  M'agrada

 2. Annerose Bloss ha dit:

  Ocúpate p f 🙏🏻🙏🏻🙏🏻del ROBO de los 2 cajas 📦 dados por el ex-alcalde Artés del Archivo del ayuntamiento.¿ Han desaparecido por magia? El alcalde de queda tan tranquilo … tengo más INFO que puedo aportar .

  M'agrada

  1. Al Fenici ha dit:

   què dos cajas?

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s