1 d’Octubre, no oblidem…

on

Bitàcoras.

Fa dies que provo d’escriure. Però cada cop que tinc quatre ratlles escrites em faig enrere. Mai havia estat gaire curós amb els escrits, potser sols quan escrivia a la meva novia Irlandesa a qui volia convèncer per carta que el nostre amor era l’única cosa important dins aquest món.

Deu ser que fa dies que visc hores d’intensitat personal com feia molt de temps que no vivia. Tots els dies, i el darrer diumenge també, començant a les 5 del matí al poliesportiu de Can Vera i acabant en un lloc indeterminat fent el recompte d’uns vots plens de il·lusió i de ràbia, i d’amor, i de moltíssimes nuances, com la por del respecte i la de l’il·lusió. Jo no hi creia que aquell dia fora tant important, que aquelles hores a la tarda filtrant la gent que havia de votar a la porta, i després amagant en bosses…

View original post 586 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s