5 d’Abril -Fuck- Covid-19.

Fuck the Covid. Suposo que és una manera com una altre de veure-ho però siguem sincers, no estem tots una mica fins la polla del covid-19? La penya que la palma, un dia si i l’altre també, i d’estar al lloro amb la katana japonesa per pellar a qualsevol que et tossi a prop? Tenim un govern municipal autonomic i estatal que fa pena.

Fuck the covid man!

Resulta que ha vingut er canviar-nos la vida quan pocs de nosaltres no estàvem ni preparats per viure la que vivíem. El Covid a vingut a fulminar famílies, les de tres generacions… “te acuerdas del abuelete Miguel?” a les parelles que en general, s’aguanten amb pinces. I després tens, òbviament, tots aquells que no paren de penjar vídeos (de merda) de coses que cuinen a casa o simplement fotos cutres dels seus fills (uns més lletjos que els altres) fent qualsevol martingala. Podeu enviar els vostres fills a fer deures please? Podeu evitar-nos la seva petja digital?

No. Els pengen a instagram o facebook , o simplement els fan a aparèixer a totes les conferencies zoom de feina o no, com a motiu de familiaritat. Els nostres fills no son monos, no mola escoltar-los a les connexions en directe al water de les cases de les radios com Rac1 o Catalunya Informació i evidentment, son monos, però sols per tu. A ells no els agrada que els utilitzis com a imatge.

Els gilipolles de torn fan vídeos, m’hi incloc encara que a partir de avui he decidit deixar-vos sense aquest plaer, i la gent repesca, siguin amics, antics amants o simplement fotos de merda de quan eren petits. Quin agobio, veure tanta foto de nen de kleenex a les xarxes. Si us plau borreu-me!!! No tinc ganes de veure-us amb pantalons de pana dels 80, amb el moc penjant. El Covid ha aconseguit que la gent s’idiotitzi, es torni idiota i es deixi manar.

Les parelles com deia la meva dona avui tenen les hores comptades, perquè una cosa és estar fotent-se unes gambes al Puerto de Santa Maria a Cadis, i l’altre és estar xapat entre quatre parets tot el dia sense excepció 24 hores al dia. I, si a sobre fot mal temps calçat company! Ja ho diu ella, la meva ex-gestora es folrarà tramitant divorcis! ella sempre es Folra.  El Covid, ademés de ser un virus que es menja els alvèols i els destrossa crec que ha vingut a carregar-se el millor que teníem: el gregarisme. Si davant de una bestia superior nosaltres erem millors perquè treballàvem amb equip ara ja: ni ens fiem un dels altres i si t’ha tocat viure a la mateixa cova massa estona, menys. No te acerques Miguel a la cola del super, vols?

Tot això acabarà, és cert, de fet si hi ha un virus maligne en aquest món segurament deu ser la humanitat, però quin serà el resultat? Un mon mes empetitit, socialment capat, malauradament insomne i paranoic, amb mascareta o sense però amb una complicitat amputada. Un Món diferent.

Mentres mires el teu veí desde el balcó, pensant que es un puncha-discs de merda, mentres l’escoltes i estàs a obligat a aplaudir-lo a les 8 del vespre perquè toca, pensa que la solidaritat s’ha esvaït i que el món que t’espera darrera la porta del 3º2º és absolutament diferent del que vas deixar fa dues setmanes, quan com un idiota, et pensaves que t’enviaven dies, setmanes, de vacances pagades. Més tard o més d’hora et fotran al carrer.

El món ha canviat company, i quan eixes de’l ou on t’has tancat agafat els pantalons (siguis dona o home) i prepara’t. Perquè el que et trobaràs més enllà no tindrà gaire a veure amb una solidaritat, o fraternitat, anhelada.

Per cert a totes les mares (i pares) Teresa de calcuta… prepareu-vos.

Fuck the Covid and be ready for it.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s